Ugrás a FőmenüreUgrás a Fő tartalomraUgrás a Lábléchez

Átlépte a 2600-at a Szombathely Portré 2024-re beérkezett fotók száma

2024.03.21. 17:31

Heteken belül kisorsolnak egy 300 ezer forint értékű elektromos rollert azok között, akik arcképüket beküldték a Szombathely Portré 2024 felületén. Az önkormányzat által felajánlott Ducati márkájú elektromos rollert sajtótájékoztatón mutatták be március 21-én a Göncz Árpád téren.

Az eseményen részt vett dr. Nemény András, Szombathely MJV polgármestere, dr. Károlyi Ákos jegyző és Prieger Szabolcs, kulturális és városi nagyrendezvény koordinátor.

Az önkormányzat ebben az évben indította útjára a szombathelyi identitást erősítő program részeként a Szombathely Portré 2024 elnevezésű programot. Ennek a lényege, hogy egy óriási szombathelyi tabló készül az Iseum melletti üvegfelületen, aminek a különlegessége az lesz, hogy távolról nézve a Szombathely feliratot fogja kirajzolni, ha közel lépünk, akkor pedig a szombathelyi közösséget alkotó szombathelyiek tablóképe válik láthatóvá.

Az ötlet jótékony célt is szolgál: minden egyes beküldött fénykép után 1000 forintot adományoz az önkormányzat a Zseboroszlán Alapítványnak.

Fotót küldeni, regisztrálni a Szombathely Portré 2024-re, ezzel részt venni a nyereményjátékokban ide kattintva lehet.

Fotó: Lutor Katalin

Vissza az előző oldalra

Adatfeltöltésért felelős: Polgármesteri Kabinet

Oldal tartalma utoljára módosítva: 2024.03.25. 07:34