Ugrás a FőmenüreUgrás a Fő tartalomraUgrás a Lábléchez

Felhívás az önkéntes munka területén adományozható „Idősek az idősekért-díj” kitüntetés adományozásának kezdeményezésére

2024.04.12. 09:17

Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlése az önkéntes munka területén „Idősek az idősekért-díjat” adományoz a 7/2016.(III.1.) számú önkormányzati rendelete alapján.

„Idősek az idősekért-díj” adományozható annak a 62 év feletti idős személynek, aki idős korában kiemelkedő önkéntes munkájával – legalább 5 éven keresztül – az időskorú személyek szolgálatában tevékenykedett. A díjat évente legfeljebb két személy kaphatja.

A díj adományozását kezdeményezheti a polgármester, az alpolgármester, a jegyző, az aljegyző, képviselő, képviselőcsoport (frakció), a Közgyűlés Szociális és Lakás Bizottsága, a városban működő szociális intézmények vezetői, a szociális területen működő karitatív szervezetek vezetői, az idősekkel foglalkozó civil szervezetek vezetői.

A kitüntetések adományozását a Szociális és Lakás Bizottság útján kell kezdeményezni, az erre a célra rendszeresített nyomtatvány pontos kitöltésével, mely letölthető a "Kapcsolódó letölthető dokumentumok" alatt. 

A kitüntetési javaslatoknak 2024. május 31. napjáig kell beérkezni a Szociális és Lakás Bizottság címére (Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.).

 

 

Kapcsolódó letölthető tartalom (2)

Vissza az előző oldalra

Adatfeltöltésért felelős: Polgármesteri Hivatal - minden Osztály

Oldal tartalma utoljára módosítva: 2024.04.12. 09:44