Ugrás a FőmenüreUgrás a Fő tartalomraUgrás a Lábléchez

A városháza csapata nyerte az I. Szombathelyi Vállalati, Intézményi Teremlabdarugó Tornát

2024.01.30. 08:56

A szombathelyi polgármesteri hivatal csapata nyerte a cégeknek, intézményeknek kiírt kispályás focitornát, miután sem a csoportmeccsekben, sem pedig az egyenes kiesés szakaszban nem talált legyőzőre. Tizenhat együttes lépett pályára, négy csoportban küzdöttek a gárdák.

A tornát első alkalommal szervezte meg a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség, a 16 csapatot négy csoport sorolták. Az együttesekben több nagy- és kispályás labdarúgó is feltűnt, a Vasivíz csapatában az FTC és a válogatott csatárának, Varga Barnabásnak a testvére, Varga András is pályára lépett.

A negyeddöntőkben két meccs is hetesekkel dőlt el, majd az egyik elődöntőben is büntetők döntöttek. A fináléba a TDK, illetve az eldöntőt simán nyerő Polgármesteri Hivatal csapata jutott be - utóbbi kapott gólt nélkül jutott a döntőig. Nagy taktikai küzdelemben  egyetlen gól döntött, az összeszokott és szervezetten játszó hivatal csapata ezúttal sem engedett egyetlen találatot sem az ellenfelének. A bronzmeccsen hetesek döntöttek: az első három pár után ikszre álltak a felek, a ki ront először játékban pedig a PACCOR bizonyult higgadtabbnak és övő lett a harmadik hely.

A díjakat dr. Nemény András polgármester és Tóth Kálmán bizottsági elnök illetve a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség elnöke, Táncsics András és Vargyas Miklós versenyigazgató adták át.

Végeredmény:

  1. SZMJV Polgármesteri Hivatala (dr. Károlyi Ákos, Kovács Balázs, Szandi Gábor, Tóth Roland, Stéger Gábor, Bonti Tamás, Szepesi Tamás, dr. Beck Tamás, Bognár László, Balikó Tamás)
  2. TDK Kft. (Puklér Tamás, Lévai János, Alföldi Zoltán, Palkó László, Bakos Tamás, Farkas Márk, Németh Norbert, Török András)
  3. PACCOR Hungary Kft. (Madar Ákos, Antal Péter, Horváth Zsolt, Kovács Péter, Máhr Péter, Molnár Ádám, Molnár Róbert, Molnár Zoltán, Móricz Ádám, Németh Tamás, Sali Bertold, Soós Péter, Takács László)
  4. Galambos Trans Kft. (Kotsis Zoltán, Orsós Gábor, Rosta András, Kovács Zoltán, Horváth Balázs, Szalai Erik Bence, Váthy Ákos, Gyenese Zsolt, Szabó Adrián, Halmosi András, Elekes Attila, Szalay Gábor)

Elődöntők: 
Polgármesteri Hivatal - Galambos Trans 3-0
Gól: Szandi G. 3
PACCOR Hungary - TDK 0-0 hetesekkel 3-4


Negyeddöntők:

Vasivíz - PACCOR Hungary 0-0 hetesekkel  1-3

Polgármesteri Hivatal - Falco 3-0
Gól: Szepesi T., Szandi G., Balikó T,

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság - Galambos Trans 0-0 hetesekkel 2-3

Schaeffler Savaria Kft. - TDK Kft 0-1
Gól: Puklér P.

Fotó: Bonyhádi Zoltán

Vissza az előző oldalra

Adatfeltöltésért felelős: Polgármesteri Kabinet

Oldal tartalma utoljára módosítva: 2024.01.30. 09:10