Ugrás a FőmenüreUgrás a Fő tartalomraUgrás a Lábléchez

FELHÍVÁS KITÜNTETÉSEK ADOMÁNYOZÁSÁRA

2024.01.30. 08:09

Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlésének a 7/2016. (III. 1.) önkormányzati rendeletében az oktatás és az ifjúság területén kiemelkedő munkát végzettek részére az alábbi kitüntetéseket alapította:  

"Szombathely Oktatásügyéért-díj" - annak a személynek adományozható, aki kiemelkedő munkájával segítette a város oktatásügyének fejlődését.

A díjat évente legfeljebb négy személy kaphatja meg.

"Kiemelkedő Pedagógusmunkáért-díj" - annak a pedagógusnak és oktatónak adományozható, aki a gyermekek harmonikus személyiségformálásában több éven át tartó kiemelkedő munkát végzett.
A díj kettő fokozatban adományozható. Az egyes fokozatokat évente legfeljebb nyolc-nyolc személy kaphatja meg.

"Szombathely Oktatásügyének Segítéséért-díj" - annak az oktató-nevelőmunkát segítő, nem pedagógus munkakörben foglalkoztatott dolgozónak adományozható, aki hosszabb időn át hozzájárult a pedagógiai munka eredményességéhez. 
A díjat évente legfeljebb öt személy kaphatja.

A díjak adományozását kezdeményezheti a polgármester, az alpolgármesterek, a jegyző, az aljegyző, képviselő, képviselőcsoport, a Kulturális, Oktatási és Civil Bizottság, a város szervezetei (a vezető óvónők munkaközössége), a nevelési - oktatási intézmény vezetője, pedagógusai, a szülők közössége, középiskolákban a diákönkormányzati szerv, a köznevelési intézmény fenntartója, munkáltatói jog gyakorlója, a köznevelés területén működő civil szervezetek vezetői.

A kitüntetés adományozását erre a célra rendszeresített nyomtatvány pontos kitöltésével lehet kezdeményezni:

  • online: letölthető a "Kapcsolódó letölthető tartalom" alatt.
  • személyesen: átvehető a Polgármesteri Hivatal Egészségügyi, Kulturális és Köznevelési Iroda, III. emelet 310, 313.sz.irodákban.

A kitüntetési javaslatokat 2024. március 15. napjáig kell megküldeni az Egészségügyi, Kulturális és Köznevelési Iroda címére (Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.), de személyesen is leadható a III. emelet 310, 313. sz. irodában.

Putz Attila
Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlése
Kulturális, Oktatási és Civil Bizottságának             
elnöke

Kapcsolódó letölthető tartalom (2)

Vissza az előző oldalra

Adatfeltöltésért felelős: Polgármesteri Hivatal - minden Osztály

Oldal tartalma utoljára módosítva: 2024.01.30. 08:26